Asiakkaidemme kulkemisen helpottamiseksi Turun keskustasta Ruissalon Maininkiin, olemme sopineet yhtiestyöstä taksiyritys Katajaisen kanssa.

Valinta oli helppo, sillä Katajainen on toiminut pitkään taksialalla Turun seudulla ja uskomme, että heidän uusi kalustonsa vastaa meidän sekä asiakkaidemme tarpeita.

Loistava

TARJOUS

Uutuutena haluamme tarjota asiakkaillemme DRIVER MENUn, jotta Ruissalon Mainingin antimien nauttiminen olisi entistäkin helpompaa. Olemme yhdistäneet loistavan menun ja taksimatkat 4-8 henkilölle Turun keskustan alueelta Ruissaloon ja takaisin.

Varaa itsellesi ja ystävillesi unohtumaton ilta Ruissalossa!

KATAJAINEN

Katajainen on toiminut taksialalla Turun seudulla jo vuodesta 2000.

Yhden auton yrityksestä toiminta on laajentunut pikkuhiljaa auto kerrallaan nykytilanteeseen, jossa Katajaisen kalustoon kuuluu kolme Sprinteriä (1+8 hlö), kaksi henkilöautoa (E-sedan + E-farmari), Vito (1+7 hlö), sekä  S-Mersu edustavampaan kuljetukseen.

Katajainen työllistää nykyisin 10 henkilöä.

TILA-AUTOT

Korkealuokkaisesti varustetuilla ja tyylikkäästi sisustetuilla tila-autoilla hoituvat inva- ja muiden erityiskuljetusten lisäksi myös firmojen, sekä muiden jopa yli 30 hengen ryhmien matkat viihtyisästi vaikkapa elokuvia tai konserttitaltiointeja katsellen.

Kaikissa Katajaisen tila-autoissa on ilmainen WiFi matkustusmukavuutta lisäämässä.

edustusajot

Uudempi puoli Katajaisen kalustosta on edustusajoihin suunnattu musta rivistömme: Vito, E-sarjalaiset, sekä S-sarjalainen.

Kun päälle on jo laitettu vähän parempaa Seppälää, niin näillä ajoneuvoilla saadaan kyydin laatukin sopimaan tilaisuuden luonteeseen.

hääAJOT

Sykähdyttävä auto, hieno hevosvaljakko vai vauhdikas vene? Ensimmäisen yhteisen matkan avioparina voi taittaa monella tavalla.

Katajaisen muuntautumiskykyinen Mercedes-Benz S on loistava valinta ensimmäisen yhteisen matkan ajoneuvoksi.

YHTEYSTIEDOT

Jari Katajainen
0400 615 172
taksi(a)katajainen.fi

Katajainen Yhtiöt Oy
Loukinaistenmutka 3
21410 Vanhalinna